HP ProDesk 490 G1 Microtower PC
 

HP ProDesk 490 G1 Microtower PC

HP ProDesk 490 G1 Microtower PC
Κατασκευαστής: Hewlett-Packard
Τύπος: HP ProDesk 490 G1(D5T62EA)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Μεγιστοποιήστε την επένδυσή σας. Αναπτύξτε την επιχείρηση και όχι τα έξοδα σας. Ο HP ProDesk 490 G1 προσφέρει επεκτάσιμες επιλογές επιτραπέζιου υπολογιστή που ικανοποιούν τις καθημερινές επαγγελματικές σας ανάγκες, προσφέροντας αρκετό χώρο για ανάπτυξη. Δείτε την επιχείρησή σας να αναπτύσσεται μειώνοντας παράλληλα το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Αυτό αποτελεί μια έξυπνη επένδυση.

Χαρακτηριστικά

 • Windows 8 Pro ή άλλα διαθέσιμα λειτουργικά συστήματα

Προσαρμοσμένη άνεση

Δημιουργήστε μια διαμόρφωση υπολογιστή που είναι ιδανική για την επιχείρησή σας και επωφεληθείτε από τον κύκλο ζωής 12 μηνών του προϊόντος.
Εργαστείτε έξυπνα και με στυλ χάρη στην κομψή σχεδίαση που προσφέρει αυξημένη ευελιξία σε ποικιλία διαμορφώσεων υλικού. Η τέλεια λύση για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
Ολοκληρώστε τις εργασίες σας εύκολα και αποτελεσματικά με την τελευταία τεχνολογία επεξεργαστών. Ο επεξεργαστής Intel® Core™ 4ης γενιάς1 διαθέτει ισχυρό chipset, υποστήριξη επεξεργαστή και ισχυρή μνήμη.
Λάβετε υπεύθυνη καθοδήγηση με τη βοήθεια προγραμμάτων όπως το HP Support Assistant2, που διευκολύνουν την ανάπτυξη και τη διαχείριση.
Η προαιρετική τεχνολογία Intel® Smart Response Technology (SRT)3, μια λύση cache δίσκου, παρέχει παρόμοια απόδοση με αυτή των μονάδων στερεάς κατάστασης, διατηρώντας τη χωρητικότητα αποθήκευσης δεδομένων των σύγχρονων μεγάλων μονάδων σκληρού δίσκου.

Περισσότερες επεκτάσεις, λιγότερα έξοδα

Επιτύχετε μεγάλη ανάπτυξη με χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας, χάρη στις επιλογές εύκολης επέκτασης και αναβάθμισης.
Ένας υπολογιστής στον οποίο μπορείτε να βασίζεστε. Απολαύστε μια πλατφόρμα επαγγελματικής κατηγορίας με κύκλο ζωής 12 μηνών καθώς και εγγύηση 115.000 ωρών σε δοκιμές αξιοπιστίας του HP Total Test Process.
Μοιραστείτε εύκολα τη σύνδεσή σας στο Internet με έως και πέντε συσκευές με το HP Wireless Hotspot.4 Βοηθήστε τους συναδέλφους σας να συνδεθούν online και αυξήστε την παραγωγικότητα.
Μειώστε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον με τη χρήση ενός υπολογιστή EPEAT® Gold5.
Ολοκληρώστε τις εργασίες σας με ευκολία χάρη στα Windows 8.16 και την HP. Απολαύστε κορυφαία εμπειρία χρήστη, η οποία περιλαμβάνει έξυπνες και απλές εφαρμογές λογισμικού όπως το HP PageLift.7

Ισχυρή ασφάλεια

Προστατέψτε τα δεδομένα, τις συσκευές και την ταυτότητά σας με το HP Client Security8, το οποίο περιλαμβάνει το HP Trust Circles9 για να είστε βέβαιοι ότι η πρόσβαση στα αρχεία γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένες επαφές.
Διατηρήστε τα ευαίσθητα δεδομένα σε ασφαλή χέρια. Το HP Trust Circles9 προστατεύει τα δεδομένα σας διασφαλίζοντας ότι η πρόσβαση σε αρχεία ζωτικής σημασίας γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένες επαφές.
Απαλλαγείτε από το άγχος και εργαστείτε με αυτοπεποίθηση χάρη στις αξιόπιστες επιλογές υποστήριξης που περιλαμβάνουν εγγύηση ανταλλακτικών/εργασίας/επιτόπιας υποστήριξης και διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για έως και τρία χρόνια.
Αδιάλειπτη λειτουργία. Το HP BIOS Protection10 προσφέρει βελτιωμένη προστασία από επιθέσεις ιών στο BIOS και άλλες απειλές, και έχει σχεδιαστεί να αποτρέπει την απώλεια των δεδομένων και να μειώνει τις διακοπές λειτουργίας.

Κρατήστε τα πάντα σε επαφή

Παρακολουθήστε τα εισερχόμενά σας ενώ εργάζεστε σε άλλες εργασίες. Υπάρχει αρκετός χώρος στην οθόνη για όλες τις εργασίες σας, χάρη στην υποστήριξη έως τριών ανεξάρτητων οθονών και προαιρετική θύρα DisplayPort με δυνατότητα πολλαπλής ροής.11
Αξιοποιήστε στο έπακρο την εικονική βιντεοδιάσκεψη. Δώστε ζωή στην εργασία σας με πλούσιο ήχο και εικόνα, χρησιμοποιώντας το DTS Studio Sound και μια κάμερα web HD που θα αγοράσετε ξεχωριστά.12
1  Η τεχνολογία πολλαπλών πυρήνων έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόδοση ορισμένων εφαρμογών λογισμικού. Δεν επωφελούνται απαραίτητα όλοι οι πελάτες ή οι εφαρμογές λογισμικού από αυτή την τεχνολογία. Η τεχνολογία 64 bit σε αρχιτεκτονική Intel® απαιτεί σύστημα υπολογιστή με επεξεργαστή, chipset, BIOS, λειτουργικό σύστημα, προγράμματα οδήγησης συσκευών και εφαρμογές που υποστηρίζουν την αρχιτεκτονική Intel® 64. Οι επεξεργαστές δεν θα λειτουργούν (ούτε στα 32 bit) χωρίς BIOS που να υποστηρίζει την αρχιτεκτονική Intel® 64. Η απόδοση διαφέρει ανάλογα με τη διαμόρφωση του υλικού και του λογισμικού. Το σύστημα αρίθμησης της Intel δεν αποτελεί μέτρηση υψηλής απόδοσης.
2  Για τον HP Support Assistant απαιτούνται Windows 7 ή νεότερη έκδοση και πρόσβαση στο Internet.
3  Απαιτείται συμβατός επεξεργαστής Intel® Core, συμβατό chipset, λογισμικό τεχνολογίας Intel® Rapid Storage και μονάδα σκληρού δίσκου non-SED + προαιρετική flash cache mSATA SSD. Η τεχνολογία Intel® Smart Response διατίθεται μόνο σε επιλεγμένα συστήματα HP του 2013. Ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματος, τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν. Η μονάδα mSATA SSD έχει προγραμματιστεί να διατεθεί τον Αύγουστο του 2013.
4  Για την εφαρμογή wireless hotspot απαιτείται ενεργή σύνδεση στο Internet και πρόγραμμα δεδομένων που έχετε αγοράσει ξεχωριστά. Όταν το HP wireless hotspot είναι ενεργό, οι εφαρμογές της συσκευής θα συνεχίσουν να λειτουργούν και θα χρησιμοποιούν το ίδιο πρόγραμμα δεδομένων με αυτό του wireless hotspot. Για τη χρήση δεδομένων wireless hotspot ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με πρόσθετες χρεώσεις. Απευθυνθείτε στον πάροχο υπηρεσιών σας για λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα δεδομένων. Απαιτούνται Windows 8.1 ή HP Connection Manager για Windows 7.
5  Η πιστοποίηση EPEAT ποικίλλει ανά χώρα. Για την κατάσταση εγγραφής ανά χώρα/περιοχή, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.epeat.net.
6  Δεν είναι διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες σε όλες τις εκδόσεις των Windows 8,1. Τα συστήματα μπορεί να απαιτούν αναβαθμισμένο ή/και χωριστά αγορασμένο υλικό, προγράμματα οδήγησης ή/και λογισμικό για την πλήρη αξιοποίηση της λειτουργικότητας των Windows 8,1. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.microsoft.com.
7  Για το HP PageLift απαιτούνται Windows 7 ή νεότερη έκδοση.
8  Για το HP Client Security απαιτούνται Windows. Η προγραμματισμένη υποστήριξη για τα Windows 8.1 αναμένεται να αποσταλεί μαζί με τα προϊόντα στις αρχές Δεκεμβρίου του 2013.
9  Το HP Trust Circles Standard, όταν περιλαμβάνεται, επιτρέπει έως 5 Trust Circles με έως και 5 επαφές σε κάθε Trust Circle. Για απεριόριστο αριθμό επαφών Trust Circles και επαφές μελών, απαιτείται το Trust Circles Professional. Το Trust Circles Reader επιτρέπει σε μια επαφή να συμμετέχει σε Trust Circle με πρόσκληση. Απαιτούνται Windows.
10  Για την αυτόματη επαναφορά απαιτείται διαμέρισμα HP Tools με HP BIOS.
11  Η υποστήριξη εξωτερικών οθονών ως βασικό χαρακτηριστικό μέσω των ενσωματωμένων γραφικών του επεξεργαστή εξαρτάται από την πλατφόρμα/το form factor του υπολογιστή. Ο πραγματικός αριθμός των υποστηριζόμενων οθονών μπορεί να διαφέρει. Για την υποστήριξη πρόσθετων οθονών απαιτείται προαιρετική ξεχωριστή λύση γραφικών. Απαιτούνται πρόσθετα καλώδια.
12  Για τη βιντεοδιάσκεψη απαιτούνται κάμερα web και υπηρεσία Internet, τα οποία δεν περιλαμβάνονται.
 • Δεν είναι διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες σε όλες τις εκδόσεις των Windows 8 και Windows 8.1. Για να μπορούν να εκμεταλλευτούν όλες τις λειτουργίες των Windows 8 και Windows 8.1, τα συστήματα μπορεί να απαιτούν αναβαθμισμένο ή/και ξεχωριστά αγορασμένο υλικό, οδηγούς και/ή λογισμικό. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://windows.microsoft.com/el-GR/.

  Ελέγξτε τις προδιαγραφές του προϊόντος που θα βρείτε στα Φύλλα δεδομένων/Έγγραφα. Εάν το προϊόν συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 55022 Class A, η χρήση του σε κατοικημένες περιοχές μπορεί να προκαλέσει (σε αντίξοες συνθήκες) παρεμβολή στο τηλεοπτικό/ραδιοφωνικό σήμα.

  Η HP δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της πληροφορίες σχετικά με τις χημικές ουσίες στα προϊόντα της, όπως είναι απαραίτητο για να πληροί τις νομικές απαιτήσεις όπως το REACH (Κανονισμός ΕΚ Αρ. 1907/2006 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου). Μπορείτε να βρείτε μια αναφορά χημικών πληροφοριών για αυτό το προϊόν στη διεύθυνση: www.hp.com/go/reach.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Κωδικός ασφάλειας: • DELL
 • ULEFONE
 • Ubiquity
 • EnGenius
 • TP-LINK
 • Routerboard
 • Mikrotik
 • Intel
 • Kaspersky
 • Fujitsu
Powered by ATOP COMPUTING © 2004-2017.