Τρόποι πληρωμής

1. Μέσω πιστωτικής / Χρεωστικής κάρτας
Ο πελάτης έχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών του μέσω πιστωτικής κάρτας.
Ο συναλλασσόμενος με την ATOP πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ορθή, πλήρη και αληθή καταγραφή των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας, αναγνωρίζει δε ρητά ότι η ATOP δεν φέρει καμία ευθύνη για τα στοιχεία αυτά ή την ορθή χρήση τους.


2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Παρακάτω αναφέρεται ο τραπεζικός λογαριασμός με κατάθεση στον οποίο ο χρήστης μπορεί να εξοφλήσει το ποσό της παραγγελίας του (σε ευρώ). Ο χρήστης πρέπει στη συνέχεια να αποστείλει το αποδεικτικό παραστατικό κατάθεσης σε εργάσιμη ημέρα και ώρα, με e-mail στο atop@atop.gr.gr ή με fax στο 2634038557, βάζοντας ονοματεπώνυμο και αριθμό παραγγελίας σαν θέμα. Εντός 1-10 εργάσιμων ημερών από τη λήψη του e-mail/fax,  επεξεργάζόμαστε την παραγγελία σας και δρομολογούμε την αποστολή φυσικών προϊόντων και εμπορευμάτων. Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού: 303-56374303. Αριθμός IBAN: GR22 0110 3030 0000 3035 6374 303.


3. Με χρήση του PayPal.
Η εξόφληση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον λογαριασμό Paypal του χρήστη. Η διαδικασία πληρωμής πραγματοποιείται μέσω του website του Paypal και κατά την διάρκειά της καμία προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο atop.gr.


4.Πληρωμή με αντικαταβολή (Ισχύει μόνο για Ελλάδα):
Εάν ο χρήστης/πελάτης επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή, η πληρωμή του παραγγελθέντος προϊόντος γίνεται από το χρήστη/πελάτη κατά τη στιγμή της παράδοσης του, με μετρητά που παραδίδονται στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών, με επιβάρυνση ενός (3) ευρώ. Για αγορές άνω των 200€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.


5. Πληρωμή μετρητοίς με παραλαβή από τα γραφεία μας:
Ο πελάτης έχει την δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας του από τα γραφεία μας πραγματοποιώντας πληρωμή τοις μετρητοίς. Τα γραφεία μας βρίσκονται Θ. Νοβα 13 & Διονύσου, Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανια (Τ.Κ. 30300).


Σε όλους τους ανωτέρω τρόπους πληρωμής ο πελάτης έχει τη δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής πώλησης είτε τιμολογίου. 
Τιμολόγιο εκδίδεται σε νομικά πρόσωπα και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: 
Επωνυμία εταιρείας ή ονοματεπώνυμο επαγγελματία, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα.

Powered by ATOP COMPUTING © 2004-2017.